Her får du altid en god og venlig service

                                                    

 

    

                                                                                                                                                                                                                                                                                        

      

Hvad er Ultra Rent Vand?

Udvendig Vinduespudsning i Ultra Rent Vand er en forholdsvis ny teknologi. Der er egentlig tale om vinduesvask, idet dine ruder og rammer bliver vasket med vandførende børster på teleskopstang. 

Det vand, som anvendes, har gennemgået en raffineret filtreringsproces fra almindeligt vandværksvand til deioniseret vand med en PPM-værdi på 0, som er fordusætningen for, at det kan anvendes på glas, da bare små enheder i vandet vil kunne ses på ruderne.

Vi kvaltitetssikrer altid vores vand fra dag til dag ved måling.

Hvordan fremstilles Ultra Rent Vand

Vandet gennemgår 2 filtreringsprocesser:

1) Omvendt Osmose

2) Deionisering

Når vandet er deioniseret bliver det "agressivt". Vand "bryder" sig ikke om at være rent, derfor trækker det positive ioner til sig som snavs mv. Deioniseret vand er ganske ufarligt og kan sagtens drikkes.

Hvordan udføres arbejdet?

Vandet tilføres via tank og pumpe fra bil via slange og vandførende børste på teleskobstang. Mens vandet pibler ud køres børsten rundt på ruder og rammer og løsner snavs. Rammer og sprosser rengøres samtidig.

Ruder og rammer skylles efterfølgende let. Ruder og rammer vil være våde efter endt behandling, men i kraft af det rene vand, vil det ikke efterlade pletter efter fordampning.

Hvorfor vaske solceller?

Fordi snavs, pollen, sod, alger m.m. reducerer effekten af dine solceller. Der er lavet en undersøgelse med bla. Bosch Sol paneler, der viser at man kan få helt op til 30% mere i udnyttelse hvis man vedligeholder sine solcellepaneler med rent vand fra vaskeanlæg.

 

Har du set forsiden - vinduespudseren - der står flere interessante ting?